Širok nabor kakovostnih izdelkov in celovita podpora

Trgovcem vseh velikosti zagotavljamo širok nabor in zanesljivo dobavo izdelkov blagovnih znamk WINDHAGER in WEITECH. Z nenehnim uvajanjem novih izdelkov vam lahko pomagamo uresničiti pričakovanja še tako zahtevnih kupcev.

Avstrijska blagovna znamka WINDHAGER ponuja izdelke za vrt ter različne rešitve za zaščito pred insekti in vrtnimi škodljivci.


Ponudba blagovne znamke vključuje izdelke za vzgojo rastlin, zaščitne ponjave in ograje ter domovanja za koristne vrtne živali. WINDHAGER ponuja tudi izdelke za zunanjo zaščito pred vrtnimi škodljivci ter svetilke za odganjanje komarjev. Z zaščitnimi mrežami omogočajo enostavno zaščito prostorov pred insekti in cvetnim prahom. 

Belgijska blagovna znamka WEITECH ponuja učinkovite in okolju prijazne rešitve za zatiranje škodljivcev zunaj in znotraj doma. 


Zunanji elektronski odganjalci preženejo različne glodavce, leteče žuželke in ptiče. Pri notranji uporabi pa odganjalci varujejo pred različnimi glodavci in mnogimi plazečimi se žuželkam. Delujejo s pomočjo ultrazvoka, brez škodljivih kemikalij, zato so prijazni do uporabnika in njegovega okolja. V celoti upoštevajo tudi evropske predpise, vključno s standardi RoHS.